BIVŠI SUPRUG NIVES CELZIJUS GRCA U PROBLEMIMA: Zaboravljeni Dinamovac nalazi se pod ovhama

Foto: Filip Brala/24sata

Dok mnogi hrvatski nogometaši uživaju diljem Jadrana, opuštajući se na jahtama i u luksuznim vilama, nevolje sustižu nekadašnjeg Dinamovca i bivšeg supruga Nives Celzijus, pomalo zaboravljenog Dinu Drpića.

Premda već godinama Drpić i njegova supruga Nives Zeljković nisu u braku, i dalje službeno dijele istu adresu u podsljemenskoj zoni u ubranoj vili, koju je svojedobno sagradio upravo Drpić koji je izgleda ranijih godina imao više sreće s financijama.

Formalno dakako Drpići žive na istoj adresi, neformalno nije ni poznato gdje danas živi Drpić kojemu ovih dana prijete čak četiri ovrhe čiji je ovrhovoditelj zagrebačka Vodoopskrba i odvodnja.

Ukupno je riječ o iznosu nešto većem od 1000 kuna, rok plaćanja je 13. kolovoza, a ako Drpić ne podmiri svoja dugovanja slijedi mu ovrha.

Sličnu sudbinu dijeli i bivši suprug poznate manekenke Ive Radić, također pomalo zaboravljeni Boško Balaban kojemu također za vratom ovoga puta pušu neplaćeni računi Vodoopskrbi i odvodnji. Ovdje se također radi o dugu od tisućinjak kuna, no Balabana i Zagrebparking tereti zbog dugovanja od 250 kuna.



Balabanu je ovrha stigla i zbog neplaćenih pričuva za stan u Remetskom kamenjaku u Zagrebu, a ovrhe ovih dvaju nogometaša pokazuju kako ni njihovi životi nisu nužno glamurozni ni ovakvi kakvima se predstavljaju.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI