BIVŠI PUTINOV SAVJETNIK TVRDI DA BI PUTIN MOGAO LANSIRATI NUKLEARNE PROJEKTILE NA LONDON: Politolog za rat u Ukrajini optužio Joea Bidena, Borisa Johnsona i Liz Truss

Foto: Mikhail Frolov/Guliver Image

Sergej Markov, bivši savjetnik ruskog predsjednika Vladimira Putina, imenovao je tri zapadna političara koje smatra odgovornima za rat u Ukrajini, prenosi Sky News.

Sergej Markov tvrdi da su Liz Truss, Boris Johnson i Joe Biden “u potpunosti su odgovorni za rat u Ukrajini” i moguću prijetnju nuklearnog rata.

“Ovaj nuklearni rat mogao bi biti rezultat ludog ponašanja predsjednika SAD-a Joea Bidena i premijera Velike Britanije Borisa Johnsona i Liz Truss”, rekao je Markov.

Osvrnuo se i na prijetnje nuklearnim oružjem: “Rekao bih da sada svi u ovom svijetu razmišljaju o nuklearnom ratu.”

Također je dodao da bi Rusija mogla lansirati nuklearne projektile na London.Markov je kazao da bi se takav scenarij mogao dogoditi “ako Velika Britanija nastavi biti agresor na Rusiju, ako premijerka Velike Britanije Liz Truss i dalje ima planove za uništenje Rusije”.

“Ljudi u Londonu trebaju shvatiti da ova prijetnja dolazi od Liz Truss, koja je agresor. Zaustavite rat protiv Rusije na ukrajinskom teritoriju”, poručio je.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI