Biskupu Košiću žao što je policija uhitila umirovljenog branitelja nakon njegove prijave

Photo:Nikola Cutuk/PIXSELL

Nadao sam se da će ga policija samo upozoriti da je kažnjivo drugima prijetiti, a on je meni 15. lipnja poslao poruku u kojoj mi psuje „Crkvu i familiju“

Sisački biskup Vlado Košić, koji je zbog prijetnji na Facebooku prijavio muškarca, kojega je policija u petak i privela, poručio je da mu je žao što je uhićen umirovljeni branitelj i da se nadao da će ga policija samo upozoriti da je kažnjivo drugima prijetiti.

“Meni je žao što je uhićen jedan umirovljeni branitelj u Tisnom, kako o njemu kaže njegova žena, koji je k tome bolestan. Nadao sam se da će ga policija samo upozoriti da je kažnjivo drugima prijetiti, a on je meni 15. lipnja poslao poruku u kojoj mi psuje „Crkvu i familiju“ poslije čega je doslovno napisao: „Zaklat ćemo tebe i sve takve idiote uskoro“. Ja sam tu prijetnju javio policiji, a ona postupa dalje po svojoj dužnosti”, naveo je za N1 sisački biskup Vlado Košić.

Podsjetimo, policijski službenici PU šibensko-kninske uhitili su u petak na području Vodica 69-godišnjeg hrvatskog državljanina te ga predali policijskim službenicima PU sisačko-moslavačke zbog provođenja kriminalističkog istraživanja na okolnosti ozbiljnih prijetnji smrću koje je policiji prijavio sisački biskup Vlado Košić, priopćilo je Ministarstvo unutarnjih poslova (MUP) na svojim internetskim stranicama.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI