BIO JE NESTRPLJIV PA KRENUO NA PJEŠAKA! Vozač (40) namjerno autom udario Austrijanca na zebri

Nikolina Vukovic Stipanicev/Cropix

PU primorsko-goranska javlja kako je opatijska policija prijavila 40-godišnjaka koji je 15. lipnja namjerno udario pješaka na pješačkom prijelazu u Ičićima.

“Riječ je o austrijskom državljaninu, osobi s invaliditetom koja se kreće uz pomoć psa, a koji je u ovom događaju zadobio teške ozljede”, kažu iz policije.

“Istraživanjem je utvrđeno kako je Austrijanac oko 22.10 sati prelazio pješački prijelaz s psom-asistentom, a spomenuti 40-godišnji vozač nije imao strpljenja pričekati da isti prijeđe kolnik već mu je počeo trubiti i približavati mu se vozilom”, dodaju u priopćenju.

“Od straha da ga ne ozlijedi, pješak je prema vozilu pružio ruku i s njom dotaknuo vozilo te udario po poklopcu motora kako bi ga zaustavio u prolasku. No, vozača to nije spriječilo u nastavku vožnje, već ga je naprotiv razljutilo, pa je na 54-godišnjeg pješaka namjerno krenuo vozilom i udario ga. Zbog zadobivenih ozljeda, pješaku je pružena medicinska pomoć u KBC Rijeka i dijagnosticirane teške ozljede”, opisala je događaj policija.

Vozač je kazneno prijavljen državnom odvjetništvu pod sumnjom u počinjenje kaznenog djela Dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom.Facebook Comments

Loading...
DIJELI