BIJESNI HORVATINČIĆ SE JAKO UZRUJAO: ‘Budaletino prestani snimati, konju’! Snimljen u Toplicama u društvu nepoznate plavuše

Foto: Screenshot

Pravomoćno osuđeni Tomislav Horvatinčić ponovno je snimljen u lječilištu Krapinske Toplice u srijedu navečer. On je sjedio i čekao na klupi nepoznatu plavokosu mladu ženu. No poprilično se uzrujao jad je vidio da ga netko snima.

“Slučajno sam bio s dečkima na kavi u kafiću preko puta parka. I onda skužim – moj Tomica! Došao sam na dva metra od njega i ‘komada’”, rekao je čitatelj koji je 24 sata dostavio snimku.

“Jel’ vi to nas snimate?”, upitala je plavokosa ženska osoba koja je došla do klupice na kojoj je sjedio Horvatinčić. Slično je reagirao i poduzetnik koji je uputio teške riječi.

“Budaletino daj me prestani snimat! Slušaj, konju!”, rekao je vidno uzrujani Horvatinčić.

Snimku pogledate OVDJE.



Koliko je poznato, ovo je treći put da je Horvatinčić u toplicama, nakon što je pravomoćno osuđen na četiri godine i 10 mjeseci zatvora zbog pomorske nesreće u kojoj je poginuo talijanski par.

“U toplicama je stalno. Očekujemo uskoro da promijeni i adresu na osobnoj pa da i Krapinske Toplice napokon imaju jednog tako imućnog građanina. Svakim svojim korakom ovdje ismijava sve nas i cijeli hrvatski sustav, sudstvo i policiju koji ovo dopuštaju. Svaki dan ga posjećuje jedna djevojka. Dolazi sama, uvijek jako sređena i nekada sa sobom povede malenog psića. Zajedno šetaju ili sjede na klupici” kaže jedan od stanovnika Krapinskih Toplica.

A Zakon kaže sljedeće: Ako zatvoreniku zdravstvenu skrb nije moguće osigurati unutar zatvorskog sustava, zatvorenik ima pravo na liječenje u ustanovi javnog zdravstva, o čemu odlučuje medicinsko osoblje sukladno zdravstvenom stanju zatvorenika.

Tijekom prvog boravka u listopadu 2021. cijelo je vrijeme bio pod pratnjom pravosudnih policajaca koji su pazili da mu se što ne dogodi i da ne bi, kao zatvorenik, radio nešto neprimjereno.

Uz to, Horvatinčić je snimljen je početkom lipnja ove godine ispred jedne privatne klinike u Zagrebu.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI