BEŽIVOTNO TIJELO DJEVOJČICE (4) U AUTOMOBILU JE PRONAŠLA MAJKA: ‘Krici i jauci neutješnih roditelja i obitelji cijeli dan odzvanjali su selom’

Poznati su detalji tragične smrti četverogodišnje djevojčice koja je u blizini Banja Luke, u mjestu Donja Piskavica, zaselak Dragičević, umrla u pregrijanom automobilu.

Vijest je to koja je u subotu šokirala regiju, djevojčica je prema prvim informacijama bila satima u automobilu koji je bio parkiran na suncu.

Djevojčica je pronađena oko 16.30 sati u automobilu koji je bio parkiran u dvorištu obiteljske kuće. Obdukcija je potvrdila da je uzrok smrti toplinski udar, odnosno ekstremno pregrijavanje.

“U automobilu je provela najmanje dva sata, što je dovelo do pregrijavanje tijela i smrti”, javlja Dnevni avaz pozivajući se na izvore bliske istrazi.

Djevojčicu je pronašla njezina majka koja je u drugom stanju. Pokušala je napraviti reanimaciju, pozvala je Hitnu pomoć, ali spasa nije bilo. Kad su djelatnici hitne došli na mjesto tragediji, mogli su samo konstatirati smrt djevojčice.



Djevojčica je u automobil ušla dok je majka bila u kući gdje je uspavljivala mlađeg sina. Nesretno dijete u to bi se vrijeme obično zaputilo djedu i baki koji žive u susjednoj kući, no ušla je u otključano vozilo i doživjela toplinski udar.

Kad je majka primijetila da je nema, bilo je prekasno. Potražila ju je u kući djeda i bake i tada je shvatila da je curica u automobilu.

“Krici i jauci neutješnih roditelja i obitelji cijeli dan odzvanjali su selom. Da ti srce pukne od tuge“, prenosi Avaz izjave šokiranih mještana.

Obitelj, navode, živi u Njemačkoj, a u mjestu Dragičevići, gdje su sagradili kuću, došli su na godišnji odmor.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI