BEROŠU OVAKVO NEŠTO JOŠ NIJE NITKO IZGOVORIO: Đikić nakon sastanka Savjeta ‘napao’ njega i Lauca!

Photo:Goran Kovacic/PIXSELL

Poznati hrvatski znanstvenim Ivan Đikić na Twitteru je  opet prozvao Gordana Lauca, člana Vladinog znanstvenog savjeta ali i ministra Vilija Beroša.

“Vili Beroš i Gordan Lauc iznose neistine o sastanku Znanstvenog savjeta Vlade RH. No ni te manipulacije neće dugo trajati. Andrej Plenković je bio prisutan i dobro zna što su mu poručili stručni članovi Znanstvenog savjeta o trenutačnoj situaciji i njegovoj odgovornosti”, napisao je Đikić.



U nešto ranijem statusu koji je objavio direktno je napao Beroša, a zatim ga i optužio za nisku procijepljenost.

“Vili Beroš, količina neistina koje ste izrekli nakon sjednice Znanstvenog savjeta Vlade je zastrašujuća. Zašto? No ni ti politički spinovi i laži neće dugo trajati. Andrej Plenković će ili raspustiti Znanstveni savjet, većina stručnjaka će ga napustiti ili će se zahvaliti Gordanu Laucu na suradnji”, napisao je.

“Vili Beroš, svojim političkim manipulacijama zbunjujete građane i urušavate povjerenje u znanost i cijepljenje. Vi kao resorni ministar ste direktno odgovorni za vrlo nisku procijepljenost građana HR (oko 45% u usporedbi s prosjekom EU 65%). Čeka nas neizvjesna jesen i zima u RH”, napisao je Đikić.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI