BERNARDIĆ O SOCIJALDEMOKRACIJI: ‘Zaslužuje se na velika vrata vratiti u hrvatsku politiku. Želimo postati relevantna politička snaga’

Foto: Cropix

Podružnica udruge Socijaldemokrati Grad Zagreb predstavljena je u subotu uz poruke o ulozi Zagreba kao lokomotive razvoja Hrvatske i važnosti zajedničkih napora na izgradnji društva temeljenog na socijaldemokratskim vrijednostima.

Tajnik udruge Nikša Vukas, saborski zastupnik Kluba Socijaldemokrati, rekao je kako je velik odaziv okupljenih znak da se “socijaldemokracija ponovo probudila u Zagrebu”.

“Znamo što je bilo iza nas, na to se nećemo vraćati, mi smo okrenuli stranicu, idemo naprijed: lagano i tiho premrežavamo Hrvatsku. Mi smo udruga koja će se pretvoriti u stranku”, istaknuo je.

Predsjednica Kluba zastupnika Socijaldemokrati u Hrvatskom saboru i potpredsjednica udruge Ivana Posavec Krivec zahvalila je na podršci svima koji su “pomogli da socijaldemokracija ne izgubi lice u hrvatskom parlamentu”.

Naglasila je kako je cilj i zadaća udruge zajednički izgraditi bolje društvo, temeljeno na socijaldemokratskim vrijednostima.



Na ulogu Zagreba kao lokomotive razvoja bez koje nema napretka Hrvatske upozorio je i saborski zastupnik Davor Bernardić, potpredsjednik i koordinator udruge za Grad Zagreb.

“Naš zadatak je staviti grad na razinu njegovih punih razvojnih potencijala”, rekao je Bernardić.

“Socijaldemokracija se zaslužuje na velika vrata vratiti u hrvatsku politiku. Želimo postati relevantna politička snaga, a vjerujem da ćemo do sljedećih lokalnih izbora postati najjača politička opcija na ljevici u Zagrebu”, istaknuo je Bernardić.

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI