BELJAK SE NABRIJAVA ZA REŠETANJE PREMIJERA! Otkrio da je imao i zdravstvenih problema: ‘Muška tvrdoglavost i selfmajstor’

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Gradonačelnica Samobora Petra Škrobot je otkrila da je DORH-u predala prijavu za “nezakonite radnje koje je zatekla u samoborskoj gradskoj upravi”.

Kazala je kako više od toga ne može komentirati kako ne bi utjecala na ishod istrage. Bivši gradonačelnik Samobora Krešo Beljak nije joj ostao dužan.


“Otkako ste preuzeli funkciju gradonačelnice, Grad puca po šavovima i to isto tako jako dobro vidite i čujete (siguran sam da čitate što Vam pišu dosadašnji glasači i obožavatelji), pa mi je onda logično da ‘morate’ napraviti bar nešto. A to nešto je pokušaj obračuna sa mnom”, napisao je u Facebook grupi “Grad Samobor – bivša gradska uprava” gdje se povela rasprava.

S obzirom na to da Sabor u srijedu počinje s radom, ova polemika mu je dobro došla za zagrijavanje, što je najavio u objavi na Twitteru obučen u majicu s logom popularnog alkoholnog pića. Beljak je otkrio kako je imao i manje zdravstvene probleme.“Brojnim dragim ljudima koji su pokazali brigu za moje manje zdravstvene probleme, poručujem da sam OK i da oporavak ide brže od očekivanog. Već u srijedu sam kao nov i krećem s rešetanjem Premijera na aktualcu! Hvala Vam svima na porukama podrške!”, napisao je Beljak.

Među zabrinutima je bila i bivša premijerka Jadranka Kosor koja ga mu je uputila poruku: “Pa kaj je bilo? Sve dobro!”, a zagonetni Beljak brzo joj je poslao odgovor: “Muška tvrdoglavost i selfmajstor. Ništa posebno, ali moglo je biti. Hvala na brizi”.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI