BELJAK DEMANTIRA DA JE RESTART KOALICIJA PREGOVARALA S MOSTOM ‘Očito se radi o skretanju pozornosti s mnogo većih problema koje Hrvatska ima’

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Predsjednik HSS-a Krešo Beljak ustvrdio je u ponedjeljak da koalicija Restart nikad nije vodila pregovore s Mostom te je demantirao da je Mostu, po prethodnom dogovoru sa šefom SDP-a Davorom Bernardićem, nudio suradnju.

“Koalicija Restart (SDP, HSS, Glas, HSU, Snaga) nikad nije vodila pregovore se Mostom, niti sam izjavio da sam im, po prethodnom dogovoru s predsjednikom SDP-a, nudio suradnju”, objavio je Beljak na twitteru.

Razne konstrukcije na tu temu neću dalje komentirati, jer se očito radi o skretanju pozornosti s mnogo većih problema koje Hrvatska ima, poručio je predsjednik HSS-a.

Večernji list objavio je u ponedjeljak kako mu je Beljak kazao da je SDP nudio koaliciju i Mostu, želeći protiv HDZ-a okupiti opoziciju od krajnje ljevice do krajnje desnice.

Beljak je Večernjem listu rekao da je, u dogovoru s Bernardićem, prije mjesec dana ispitivao mogućnost okupljanja cjelokupne opozicije protiv HDZ-a, od ljevice do desnice, uključujući i Most, no Most je prijedlog odbacio.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI