BAUHAUS VIŠE NEĆE PRODAVATI PETARDE: ‘Sve pohvale! I u ime kućnih ljubimaca, a i u ime nas’

Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL

BAUHAUS Hrvatska je u četvrtak objavio kako više neće prodavati pirotehniku. Time su izazvali oduševljenje među građanima.

“BAUHAUS je povukao svu pirotehniku iz svog asortimana, kako bi se pridružili plemenitom cilju – većoj sigurnosti građana i životinja. Povlačenjem pirotehnike iz prodaje želimo doprinijeti smanjivanju ozljeda uzrokovanih njenom nepravilnom uporabom.

Također, pirotehnika stvara veliki stres maloj djeci, ali i kućnim ljubimcima te bi smanjenjem njene uporabe uvelike utjecali na njihovo zdravlje i radost. Blagdansko vrijeme za nas predstavlja mir i sreću, stoga poklonimo našim najmilijima blagdane bez straha i stresa”, objavili su na svom službenom Facebook profilu.

Objava je skupila više od 2700 lajkova i preko 300 komentara.

“Svaka čast!! Kad bi se barem i ostali odlučili na isti potez!”, “Sve pohvale!!!! I u ime kućnih ljubimaca, a i u ime nas koji se svaki put strepimo kad netko baci vražju petardu!!! Hvala vam”, “Svaka Vam cast! Kapa dole”, samo su neki od komentara.



U srijedu je službeno počela tradicionalna akcija Ministarstva unutarnjih poslova pod nazivom “Mir i dobro 2021./2022.” koja će se provoditi do 9. siječnja. Navode kako je prodaja kategorija F2 i F3, osim petardi i redenika, dozvoljena od 15. prosinca do 1. siječnja, a njihova uporaba dozvoljena je od 27. prosinca do 1. siječnja na otvorenim prostorima i na prostorima gdje se ne okuplja veći broj osoba.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI