BAUHAUS VIŠE NEĆE PRODAVATI PETARDE: ‘Sve pohvale! I u ime kućnih ljubimaca, a i u ime nas’

Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL

BAUHAUS Hrvatska je u četvrtak objavio kako više neće prodavati pirotehniku. Time su izazvali oduševljenje među građanima.

“BAUHAUS je povukao svu pirotehniku iz svog asortimana, kako bi se pridružili plemenitom cilju – većoj sigurnosti građana i životinja. Povlačenjem pirotehnike iz prodaje želimo doprinijeti smanjivanju ozljeda uzrokovanih njenom nepravilnom uporabom.

Također, pirotehnika stvara veliki stres maloj djeci, ali i kućnim ljubimcima te bi smanjenjem njene uporabe uvelike utjecali na njihovo zdravlje i radost. Blagdansko vrijeme za nas predstavlja mir i sreću, stoga poklonimo našim najmilijima blagdane bez straha i stresa”, objavili su na svom službenom Facebook profilu.

Objava je skupila više od 2700 lajkova i preko 300 komentara.

“Svaka čast!! Kad bi se barem i ostali odlučili na isti potez!”, “Sve pohvale!!!! I u ime kućnih ljubimaca, a i u ime nas koji se svaki put strepimo kad netko baci vražju petardu!!! Hvala vam”, “Svaka Vam cast! Kapa dole”, samo su neki od komentara.U srijedu je službeno počela tradicionalna akcija Ministarstva unutarnjih poslova pod nazivom “Mir i dobro 2021./2022.” koja će se provoditi do 9. siječnja. Navode kako je prodaja kategorija F2 i F3, osim petardi i redenika, dozvoljena od 15. prosinca do 1. siječnja, a njihova uporaba dozvoljena je od 27. prosinca do 1. siječnja na otvorenim prostorima i na prostorima gdje se ne okuplja veći broj osoba.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI