BARIČIĆ PODNIO PRIJAVU SPLITSKOJ POLICIJI: Provest će se kriminalističko istraživanje cijele afere

Foto: Vojko Basic / CROPIX

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela protiv privatnosti, putem elektroničke pošte poslana je prijava u ponedjeljak navečer splitskoj policiji. Neslužbeno se doznaje da je podnositelj prijave bivši gradski vijećnik Centra Luka Baričić. 

Podsjetimo, on i bivši splitski dogradonačelnik Bojan Ivošević sudjelovali su u seksualnoj aferi čiji su detalji objavljeni u javnosti nakon što je Večernji list objavio prepiske s eksplicitnim audio i video sadržajem između njih dvojice s navodnom Aleksandrom i njenom maloljetnom sestrom iz Srbije.

U splitskoj policiji Hini su potvrdili da će policijski službenici u suradnji s nadležnim državnim odvjetništvom provesti cjelovito kriminalističko istraživanje tijekom kojeg će se utvrditi sve okolnosti i činjenice odnosno je li u navedenoj komunikaciji došlo do počinjenja kaznenog djela koje se progoni po službenoj dužnosti ili po prijedlogu.

Iskaz u policiji kao svjedok dao je i Bojan Ivošević koji je nakon toga za Novu TV, među ostalim, rekao kako je uvjeren da je meta bio upravo on, a ustvrdio je i da zakon nije prekršio.

Na pitanje zašto je zvao maloljetnu djevojku na sladoled, Ivošević je odgovorio da “tada nije znao koliko ima godina”.



“Imam 31 godinu. Družim se s ljudima od ranih 20-ih do 40-ih godina. Vi stvarno mislite da ja ne mogu pričati s ljudima od 17 godina?”, upitao je Ivošević.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI