BANDIĆ: ‘Advent je moje dijete i kao ćaća čvrsto stojim iza njega’

screenshot

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić obratio se medijima putem priopćenja vezano za brojne skandale koji su se pojavili povodom organizacije ovogodišnjeg zagrebačkog Adventa, piše Zagreb.info.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

“Advent u Zagrebu najopsežnije je, najznačajnije i trajanjem najduže događanje u našem gradu.

Kao koncept i kao ideja moje je „dijete“, osmišljeno tako da bude jedan od važnijih zagrebačkih brendova, da digne razinu turističke, kulturne i ine ponude, da potakne gospodarske aktivnosti i, u konačnici, da bude prepoznatljiv i trajan zagrebački proizvod.
Iza zagrebačkog Adventa, i kao gradonačelnik i kao predsjednik Turističke zajednice grada Zagreba, kao njegov „ćaća“, stojim čvrsto i dokraja, uvijek s mišlju da titule najboljeg europskog adventa osvojene tri puta zaredom pokušamo nadmašiti i svjetskom titulom.

To samo znači da naša ambicija ide dalje, da ono što vrijedi, što je dobro i uspješno, moramo razvijati. Radeći zajedno sa sugrađanima koji čine srce Adventa, čitajući znakove vremena i u suradnji s partnerima možemo biti još kvalitetniji i uspješniji”, stoji u priopćenju.Facebook Comments

Loading...
DIJELI