Balkanac divljao sa sjekirom po Njemačkoj i ozlijedio sedam ljudi

Twitter

U prvim informacijama o događaju javnosti je glasnogovornik policije rekao da je bilo više napadača koji su "ozlijedili putnike sjekirom", dodavši da se ne zna točan broj napadača i da ozlijeđeni "nisu u životnoj opasnosti".

U četvrtak je na zapadu Njemačke na željezničkom kolodvoru u Düsseldorfu muškarac ozlijedio sedam osoba pri napadu sjekirom. Mjesna policija je priopćila da osumnjičenik pati od “psihičkog poremećaja”!

Kako prenosi RT, uhićen je 36-godišnjak iz bivše Jugoslavije koji živi u Wuppertalu, 28 kilometara od Düsseldorfa, i ima očiti problem s mentalnim zdravljem, priopćila je policija.

U prvim informacijama o događaju javnosti je glasnogovornik policije rekao da je bilo više napadača koji su “ozlijedili putnike sjekirom”, dodavši da se ne zna točan broj napadača i da ozlijeđeni “nisu u životnoj opasnosti”.

 Na kolodvoru u Düsseldorfu promet je bio prekinut. Helikopteri i velik broj policajaca bili su raspoređeni oko mjesta napada.

Naime, zbog džihadističke prijetnje Njemačkoj, napose nakon napada kamionom na božićni sajam u Berlinu za koji je odgovornost preuzela skupina Islamska država u kojemu je poginulo 12 ljudi, njemačke vlasti posebno paze na sigurnost u zemlji.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI