ARKANOV SIN ŽENI SE U OČEVOJ VOJNOJ UNIFORMI: Nosit će uniformu, koju je on nosio na vjenčanju s Cecom prije 25 godina!

Screenshot

Sin bivšeg srpskog političara Željka Ražnatovića Arkana i srpske folk pjevačice Svetlane Ražnatović, Veljko Ražnatović, i njegova zaručnica Bogdana Rodić sudbonosno će “DA”  izgovoriti 24. studenog ove godine. Koliko je ovo vjenčanje neobično i zanimljivo govori odabir njihove odjeće. Arkanov sin zablistat će u očevoj vojnoj uniformi, a Bogdana u vjenčanici, koju je Ceca nosila prije 25 godina na svom vjenčanju.

Mladi je par u velikim pripremama za najvažniji dan, u čemu im pomažu roditelji, inače presretni i zbog prinove, koja stiže slijedeće godine. Ceca je čuvala sve ove godine ne samo svoju vjenčanicu, već i Arkanovu uniformu. Za ovakve stvari posebno je emotivno vezana, što njezin sin jako dobro zna. Zbog toga je izrazio želju da ponese vojnu uniformu oca na vjenčanju. Ceca je bila oduševljena i, naravno, složila se. Iako Veljko ne inzistira da Bogdana nosi Cecinu vjenčanicu, to će se ipak dogoditi, jer buduća svekrva to želi i zahtjeva, da joj kupi i toaletu u koju će se kasnije presvući. Ostaje joj samo prekrojiti vjenačnicu i prilagoditi je svome obliku tijela i veličini.

Inače, model vjenčanice koji je Ceca nosila za svoje venčanje bio je dugo veoma popularan u Srbiji, što i ne čudi s obzirom na to da je snimka vjenčanja pjevačice i Arkana prodana u više od 100.000 primjeraka. Zanimljivo je, da je i njezina sestra Lidija Ocokoljić nosila istu haljinu na svom vjenčanju s Predragom Ocokoljićem prije 15 godina.

Prije vjenčanja, Ražnatovići će po Bogdanu otići u Titel, gdje će obaviti ‘kupovinu mlade’. Kako običaji nalažu, svatovi će morati oboriti jabuku ispred obiteljskog doma Rodića, a zatim ući u dvorište. Crkveno vjenčanje održat će se u Hramu Svetog Save, a građansko u sklopu luksuznog hotela pred nešto više od 500 uzvanika.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI