Anušić o mogućoj odgodi izbora: Govorio sam o svim mogućim opcijama

Screenshot

Potpredsjednik HDZ-a i nositelj liste u IV. izbornoj jedinici Ivan Anušić pojasnio je u ponedjeljak svoju izjavu za “Novi list” o mogućnosti odgode parlamentarnih izbora, kazavši da je govorio “o svim mogućim opcijama” te istaknuo kako je siguran da neće biti veće ugroze zbog koronavirusa.

“Kada sam za ‘Novi list’ govorio o situaciji s koronavirusom koji se ponovo pojavio na području moje županije, govorio sam o svim mogućim opcijama”, objavio je Anušić na Facebooku nakon što je za taj list ranije kazao da postoji mogućnost odgode parlamentarnih izbora, što su opovrgnuli HDZ-ov nositelj liste u 2. izbornoj Gordan Jandroković te predsjednik Nacionalnog stožera Civilne zaštite Davor Božinović.

Na Facebooku je ustvrdio i da je siguran da se Hrvatskoj neće dogoditi eksponencijalni rast koji bi ugrožavao živote ljudi i ponovo paralizirao sustav.

Dodao je da Nacionalni stožer civilne zaštite otpočetka pokazuje da ima znanja, a danas i iskustva uspješno se boriti protiv koronavirusa.

“Uvjeren sam kako će građani na izborima za Hrvatski sabor 5. srpnja, znati prepoznati najbolju i najsigurniju opciju za Hrvatsku i u iduće četiri godine”, napisao je u svojoj objavi čelnik osječko-baranjskog HDZ-a i član stranačkog Predsjedništva.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI