ANTUN VUJIĆ DOBIO ‘PO NOSU’! Ne zna tko ga je i zašto udario te ne smatra to nekim osobitim događajem

Foto: Dragan Matic / CROPIX

Što se dogodilo ravnatelju Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju (APPRRR) Antunu Vujiću? On je sudjelovao u fizičkom obračunu na ovogodišnjem međunarodnom sajmu poduzetništva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo, koji se održao u Virovitici od 2. do 4. rujna, objavio je Telegram.

Kako piše Telegram, a informacije su dobili od dva neovisna izvora, navodno je Vujić u alkoholiziranom stanju uhvatio za stražnjicu jednu od posjetiteljica, inače suprugu člana organizacijskog tima sajma, na što ga je ovaj udario šakom i srušio na pod. Incident se dogodio prošlog petka, 2. rujna, u večernjim satima.

Iako je Vujić potvrdio incident, rekao je da ne zna tko ga je i zašto udario.

Istaknuo je da je prilikom pada udario u nešto, a kad je došao k sebi, zvao je Hitnu pomoć. Tamo su mu sanirali ozljedu, a nakon toga ga je prijatelj odvezao u Slatinu gdje živi.

Vujić tvrdi da se to dogodilo izvan njegova radnog vremena i izvan prostora Viroexpo.“Nisam vozio pijan i ne smatram to nekim osobitim događajem i ponavljam, uopće ne znam kako sam se našao u toj situaciji niti tko me i zašto udario”, naglasio je.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI