ANA DE ARMAS NEZADOVOLJNA TRETMANOM FILMA ‘BLONDE’: Marilyn Monroe ponovno na filmskom festivalu u Veneciji

Foto: Pixabay

U dobu smo kada je teško naći film bez seksa, nasilje i/ili droge, a posebno kad je riječ o fikcionaliziranim biografski filmovima, piše magazin PAPER.

Mnoge od tih osoba živjele su u razdoblju kad su vladali lijekovi na recept, a Hollywood je tek počeo shvaćati da se “seks prodaje”. To je koncept koji se ukorijenio kroz filmske legende poput Marilyn Monroe.

Riječ je o ženi čija je tragična priča o romansi koja je po nju loše završila i ovisnosti, postala jednom od najpoznatijih poučnih anegdota o zamkama slave, pa nije ni čudno da je novi Netfliksov film “Blonde” austalskog redatelja Andrewa Dominika, podignuo poneku obrvu.

Unatoč tome, Ana de Armas nema pojma što pokreće Američko filmsko udruženje (MPAA).

Nedavno je kubanska glumica za magazin L’Officiel izjavila da ne smatra da je biografski film prema romanu Joyce Carol Oates iz 2000. godine dovoljno puten da bi zaslužio oznaku NC-17 zbog “ponešto seksualnog sadržaja” u ožujku, istaknuvši da joj “nije jasno zašto se to dogodilo”.



Ovaj film kroz mračno prepričavanje života kultne glumice stavlja u fokus traumu i inteligenciju, a ne glamurozni i seksualizirani imidž, doživjet će premijeru na Venecijanskom filmskom festivalu u četvrtak.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI