Amerikanka koja je uhodila profesoricu osumnjičena i za pokušaj ubojstva policajca

Screenshot

Raney je 15. svibnja u baranjskom mjestu Bilju zatečena bez dokumenata pa je, radi utvrđivanja identiteta, smještena na stražnje sjedalo policijskog vozila

Osječko Županijsko državno odvjetništvo (ŽDO) pokrenulo je istragu protiv 41-godišnje američke državljanke Vanesse Raney koju sumnjiče za pokušaj teškog ubojstva baranjskog policajca kojega je u službenom automobilu više puta ubola i razrezala nožem.

 Raney je 15. svibnja u baranjskom mjestu Bilju zatečena bez dokumenata pa je, radi utvrđivanja identiteta, smještena na stražnje sjedalo policijskog vozila. U namjeri da ubije 45-godišnjeg policajca koji je sjedio ispred nje na suvozačevom sjedalu više ga je puta ubola i porezala nožem po glavi, vratu i desnoj šaci.

U dovršenju djela nije uspjela jer se ozlijeđeni policajac uspio obraniti, uz pomoć drugog policijskog službenika, koji je zaustavio vozilo i kolegi priskočio u pomoć te okrivljenici istrgnuo nož iz ruku, objavilo je državno odvjetništvo na svojoj internetskoj stranici.

Podsjećaju i da je Raney uhićena te da se nalazi u zatvoru u Zagrebu “na osnovi rješenja o određivanju istražnog zatvora Općinskog kaznenog suda u Zagrebu od 15. ožujka ove godine”

Facebook CommentsLoading...
DIJELI