Aleksandar Vulin provocirao Hrvate odvratnije nego ikad!

Srbijanski ministar obrane Aleksandar Vulin i prije je bio poznat po huškačkim izjavama i otrovnim strelicama koje redovito odapinje prema Hrvatskoj. Ovoga puta, prilikom izjave o tome kako je „uspješna i snažna Srbija jamac mira i stabilnosti na čitavom Balkanu i prostoru jugoistočne Europe”, u provokaciji je otišao korak dalje:

“Hrvatska je bila u prvom redu kada je trebalo priznati neovisnost Kosova i kada je trebalo raskomadati Srbiju i mijenjati granice na Balkanu. Sada se boji da će Srbija dogovorom a ne nikakvim sukobima riješiti svoje probleme i da će Srbija nastaviti sa jačanjem”, naveo je Vulin reagujući na izjavu hrvatskog premijera Andreja Plenkovića, koji je u Berlinu rekao da se protivi promjeni granica.

“Onaj tko se boji sigurne i uspješne Srbije, nema ni dobre j prema Srbiji. Mi za razliku od Hrvatske, nećemo svoje probleme rješavati ratovima, nećemo razbijati države. Mi za razliku od Hrvatske nećemo nikoga protjerati, nećemo nikome smetati i nećemo ni jednom drugom narodu govoriti što i kako treba raditi”, naveo je Vulin, ministar države koja je napala Hrvatsku, a ne obrnuto.

“Pustite nas da se sami dogovaramo, pustite nas da i za vas sačuvam mir i stabilnost, ono što vi nikada niste mogli ni za sebe ni za druge”, zakucao je Vulin.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI