ALADROVIĆ O AKTUALNIM TEMAMA: Podršku pružio ministrici Tramišak, a s premijerom često razgovara o istrazi protiv njega

Marko Todorov/CROPIX

Ministar rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike Josip Aladrović komentirao je ubojstvo u Pločama te je naglasio kako se ne radi o osobama koje su bile pod nadzorom, nisu poznati sustavu i nije bilo prijava bilo kakvog nasilja, po preliminarnim informacijama.

“U sustavu socijalne skrbi nije evidentirana ranija prijava nasilja između ubijenih osoba i osobe koja se sumnjiči za ubojstvo. Očekujem da će policija utvrditi zbog čega je došlo do toga nesretnog slučaja”, kazao je.

Komentirao je i svoj status u Vladi.

“USKOK radi na tome i ne želim to više komentirati s obzirom na sve što taj predmet veže uz sebe. Nakon što s premijerom dodatno porazgovaram, odlučit ćemo o slijedećim koracima”, istaknuo je.

Postavljeno mu je i pitanje bi li on premijeru Plenkoviću prijavio prijetnje u situaciji kao kod ministrice regionalnog razvoja i fondova EU-a Nataše Tramišak. Na to je odgovorio kako mu je to teško komentirati jer ima samo saznanja iz novina.“Izrazio sam osobnu podršku kolegici Tramišak, jer nije ugodno biti pod pritiskom u obavljanju javnog posla. Ne mogu odlučivati i govoriti u ime kolegice i detaljnije komentirati. Politizacija te teme je nepotrebna”, zaključuje ministar Aladrović.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI