AKO NIJE JANDROKOVIĆ JE HDZ: Milanoviću stigao žestoki odgovor! “Kao prononsirani ženomrzac, loše glumi zaštitnika žena! HDZ spominje i aferu Janaf

Photo: Edina Zuko/PIXSELL

“Ne trebam ja braniti zastupnicu Benčić, obranila se hrabro sama jer je ne samo dorasla već i nadrasla – i retorički i politički – prvog saborskog uzurpatora ovlasti. Na meni je da branim hrvatsko društvo od licemjera i profitera udruženih u razne, kao, neprofitne organizacije, a koje postoje samo da bi skočile kad ih se pita – što vi (ne)radite? Ili valjda po narudžbi ‘organizacije'”, napisao je danas između ostalog predsjednik Milanović u svom novom napadu prema predsjedniku Sabora Gordanu Jandrokoviću koji je jučer imao neprimjeren istup prema saborskoj zastupnici Možemo! Sandri Benčić, kojoj je poručio da se pogleda u ogledalo i da će “možda otkriti još neke skrivene talente”.

Jandoroković je nešto ranije danas poručio da više ne želi “nebuloze Zorana Milanovića” i da je sve što je imao reći rekao u izjavi od 27. ožujka.

“Nebuloze Zorana Milanovića ne želim više komentirati. O njemu sam sve rekao u svojoj izjavi od 27. ožujka”, kratko je Hini rekao Jandroković u vezi s Milanovićevom današnjom objavom na Facebooku u kojoj ga je optužio da se zastupnici zeleno-lijeve koalicije obratio s “retoričkom bravurom kakva se više ne koristi ni na stočnim sajmovima”, kazao je Jandroković.

No to ipak nije spriječilo njegov HDZ da odgovori Milanoviću i to reakcijom na svojoj Facebook stranici.

Bili su u komentarima i ocjenama Milanovića poprilično oštri i žestoki. Nazvali su ga između ostaloga  “prononsiranim ženomrscem”, “stalkerom” i “teškim licemjerom”. A sve to radi zbog toga što želi skrenuti pozornost s afere Janaf.



“Kao prononsirani ženomrzac, Milanović loše glumi zaštitnika žena!

Čim se u javnosti spomene JANAF, Zoranu Milanoviću počnu se tresti ruke. Problijedi. Lice mu se zgrči. Krene rafalno pucati po svima. Tako se i danas, poput kakvog stalkera, okomio, verbalno nasrnuo na HDZ i predsjednika #SaborRH. Ničim izazvan, nijednom spomenut, izvan svakog konteksta. Samoproglašeni “Marlon Brando” nastoji skrenuti pažnju. Poznata je to njegova taktika, no sada ju je nadogradio jednim bizarnim elementom: iako prononsirani ženomrzac, glumi zaštitnika žena, napisali su iz HDZ-a.

Potom su mu nabrojali izjave u kojima su podsjetili na njegove izjave prema ženama i kako ih on vidi.

O kandidatkinjama SDP-a: “Budite bolje, pametnije i lukavije pa će zaboraviti da ste žene”.

O zastupnici Radi Borić: “Ona je slika sve ljepote svog morala i poštenja”.

O Marijani Puljak i Daliji Orešković: “Samodopadne i neozbiljne narikače”.

O žrtvama seksualnog nasilja: “Kada o tome zapomažu glumice koje iz kreveta ne izlaze za manje od pet milijuna dolara, to baš ne vidim kao nešto čime bih se trebao zanimati”.

U povodu Dana žena: “Postoje žene i žene. Postoje žene (…) koje će nasilnike i sve koji im se nađu na putu udariti u jedno mjesto. I postoje žene koje glumataju”.

O pravobraniteljici za ravnopravnost spolova Višnji Ljubičić: “Želiš da te se tretira kao Amazonku?”.

Itd.

Milanovića teško muči JANAF, ali je očito i teški licemjer. Koji je, valjda podsvjesno govoreći o samom sebi, ‘slika sve ljepote svog morala i poštenja'”, napisali su na Facebooku HDZ-ovci u odgovoru Milanoviću.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI