AHMETOVIĆ PONOVNO ŽESTOKA, NIJE ŠTEDILA NI PUPOVCA! ‘HDZ je ostao sam, pa gdje su mu žetoni da im brane kriminalnu većinu’

Foto: Goran Mehkek/Cropix

U Saboru je ponovno bilo živo. Uz Karolinu Vidović Krišto još je jedna zastupnica održala poprilično oštar govor. Riječ je naravno o SDP-ovoj Mireli Ahmetović koja je kao i uvijek dosad udarila po HDZ-u ali i po svim njegovim partnerima u Saboru, kako ih ona naziva žetončićima koji Plenkoviću drže većinu.  No ovaj put je istaknula da su HDZ svi ostavili sami u branjenju svoje kriminalne većine.

 

HDZ je ostao sam u obrani svoje kriminalne većine. Nema nikoga od koalicijskih partnera da ih brani.

Nema gospodina Hrebaka koji je pompozno najavljivao rekonstrukciju i osvježenje vlade da kaže nešto o tome zašto ovaj sabor ne treba raspustiti. Čak je, vrlo liberalno, govorio kako Hrvatskoj treba stabilnost, a ne izbori. Koliko ja znam, liberali se uvijek zalažu za slobodu izbora. Ali ta sloboda izbora g. Hrebaku bi izmaknula saborsku fotelju jer bez HDZ-a sabora ne bi vidio.

Gdje je g. Pupovac? Svojedobno je ravnatelju HRT-a davao uvjetnu podršku. Nakon te uvjetne podrške, izgleda da je podrška postala bezuvjetna jer je otvoreno priznao da uređuje uređivačku politiku HRT-a. Danas ga ovdje nema pa nisam sigurna pruža li on ovoj vladajućoj većini makar i uvjetnu podršku.G. Čačić otvoreno na televizijama govori kako bi za Hrvatsku bila dobra vlada lijevog centra. Već je nekoliko puta najavljivao napuštanje vladajuće koalicije što je isto toliko puta zaboravio, vjerodostojan poput Plenkovića. Gdje je danas predstavnica Čačićeve stranke? Pa nije valjda da se ona slaže sa svojim šefom da hrvatskoj treba vlada lijevog centra?

Gdje je prvi službeni žeton u ovoj većini Silvano Hrelja?
Stvar je vrlo jasna – mi iz oporbe želimo pokazati da zastupamo hrvatske građane i da im želimo poručiti kako postoji netko tko se bori za njihove interese kako od ove zemlje napraviti pristojnu državu, a ne državu koja stenje pod HDZ-ovim pljačkašima.
Raspustite se da vas DORH svih ne mora raspuštati.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI