AHMETOVIĆ KOMENTIRALA BURAN AKTUALAC: ‘Plenković je pretvorio Sabor u palanku gdje vrijedi – mogu što hoću’

Politička tajnica i saborska zastupnica SDP-a Mirela Ahmetović za N1 komentirala je Aktualno prijepodne u Hrvatskom saboru te rekonstrukciju Vlade.

“Plenković je pretvorio Sabor u palanku gdje vrijedi aksiom mogu što hoću”, rekla je i dodala da ga ne zanimaju ni problemi građana, ni predviđanja o smanjenju BDP-a, ni inflacija… “Ništa ga ne zanima, jedino se malo uznemirio kad je netko spomenuo predsjednika Milanovića. Ništa posebno novo od Plenkovića. Ministri su bili opušteni i nasmijani, zabavljeni mobitelima, vjerojatno znajući da broje svoje zadnje dane… Možda već znaju gdje će otići”, komentirala je saborska zastupnica.

Kaže kako Vlada ne funkcionira, a ministri se ne bave svojim poslom, što je, kaže, vidljivo iz gospodarske stagnacije Hrvatske. “Kada bi se bavili svojim poslom, mogli bismo govoriti o ozbiljnim ministrima”, dodala je Mirela Ahmetović.

Andrej Plenković i danas štiti kleptokraciju i to veći obim nego za vrijeme privatizacije i Ive Sanadera. On itekako sve zna i sve štiti, a vrijeme će to pokazati”, smatra politička tajnica SDP-a.

Rekla je da je “HDZ pravomoćno presuđena kriminalna organizacija koja potkrada svoje građane, koja resurse vlastite zemlje olako predaju u ruke druge države – i to ne bilo koje države – jedine članice EU-a koja drži ljestve Putinovom režimu”.



“80 posto kapaciteta LNG terminala prepustili su Mađarima, vidimo da su im prepustili i Fortenovu. Hrvatski prostor se predaje u ruke Orbanu, najvjernijeg partnera Putina”, upozorila je Mirela Ahmetović.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI