AHMETOVIĆ I DALJE JAKO UDARA! ‘Koga Plenković odabere taj ima cilj uništiti Hrvatsku’! ‘HDZ-ovci na nogama, krenuo je bratoubilački rat’

Foto: Damir Krajač

Politička tajnica SDP-a Mirela Ahmetović komentirala je odlazak ministra financija Zdravka Marića, ali i njegovog nasljednika na čelu resora, Marka Primorca.

“Svatko, a pokazalo je iskustvo, koga odabere Andrej Plenković, ima jednu misiju: Uništiti Hrvatsku, izvući što više sredstava za glasače HDZ-a. Ništa drugo ne očekujem ni od novog ministra”, kaže Ahmetović.

Od novog ministra očekuje, kaže da se, u roku od 10 dana, pozabavi problemima Hrvatske, da kaže koji je njegov plan kako će uvesti Hrvatsku u eurozonu, što je, prema njenim riječima, propustio napraviti dosadašnji ministar iako se hvalio velikim uspjesima. “Od rekordne sezone već sad, ulaska u eurozonu i Schengen i onda pobjegao glavom bez obzira”, rekla je SDP-ovka dodajući kako se nada da novi ministar ima odgovore u perspektivi da “neće pobjeći”.

“Već vlada bratoubilački rat u HDZ-u. Naravno da nisu zadovoljni da se na tako važno mjesto nije uhljebio još jedan njihov član. Plenvković je morao posegnuti za nesrtanačkim ljudima. Ili se nitko ne želi svrstati uz Andreja Plenkovića zbog kriminalnog režima koji je ustoličio ili naprosto nema sposobnog hadezeovca koji bi vodio takav resor”, zaključila je Mirela  Ahmetović.

 Facebook Comments

Loading...
DIJELI