AFERA WHATSAPP I DALJE TRESE HDZ! Evo što o svemu misli jedan od uglednih članova stranke!

Screenshot

Gradonačelnik Dubrovnika, Mato Franković, za N1 televiziju komentirao je aferu WhatsApp, koja trese cijeli HDZ.

“Nisam znao za njih niti sam kad bio u bilo kakvim takvim sličnim grupama. Ja mislim da je svaka stranka organizacija koja ima svoj statut, ima svoj poslovnik i zna se kako, kada, gdje i na koji način se postupa, radi i funkcionira. Onaj kojem se ne sviđa biti u stranci u kojoj postoje pravila igre, onda u toj stranci ne treba biti, nego može biti slobodni zastupnik, slobodni freelancer i osvojiti nešto, a osvojit će jedno veliko ništa”, rekao je Franković.

“Dakle, to su ljudi koji bi trebali znati kako se ponaša i kada dolazi vrijeme za unutarstranačka natjecanja. To vrijeme dolazi na unutarstranačkim izborima. Sada smo u vremenu predsjedničkih izbora i treba se ponašati u skladu s time”, rekao je Franković.

“Ne treba tu ponavljati niti govore vjerske niti papu spominjati niti slično, što sam vidio da gospodin Stier spominje. Svatko tko je unutar stranke treba znati kako se u toj stranci treba ponašati, zato imamo statut i poslovnik, da bismo znali slijediti politiku. Dakle, jasno je načelo supsidijarnosti, predsjedništvo HDZ-a određuje nacionalnu politiku, županijske organizacije određuju županijsku, a lokalne organizacije određuju lokalnu politiku i kad se svi držimo toga, problema nema”, rekao je Franković, dodavši da je on apsolutno za izbacivanje članova koji su poticali govor mržnje u navedenim grupama.
Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI