AFERA JANAF NIJE IM UOPĆE NAŠKODILA: Tvrtka koju su povezivali s mitom Draganu Kovačeviću i dalje sklapa milijunske poslove

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Tvrtka koja se našla u središtu afere Janaf dobila je devet milijuna vrijedan posao izgradnje poslovne zgrade HEP-a u Imotskom.

Elektrocentar Petek pobijedio je na natječaju između pet ponuditelja. Imali su najnižu ponudu, a kako “nema razloga za isključenje ponuditelja ili odbijanje ponude” izabrana je njihova ponuda.

Između ostalog, ponuditelj je mogao biti isključen ako nema potvrdu o nekažnjavanju, no i tvrtka Elektrocentar Petek i odgovorna osoba u njoj Miroslav Petek.


Inače, Miroslav je sin Krešimira Peteka koji je zbog afere Janaf proveo četiri mjeseca u pritvoru. USKOK sumnja da je dao mito Draganu Kovačeviću u iznosu od 1,9 milijuna kuna.

Elektrocentru Petek i nakon afere sasvim dobro ide, s državom su i ove godine sklopili višemilijunske iznose.Na natječaje koje raspisuje država mogu se javljati sve do trenutka pravomoćnosti presude, dakako ukoliko ona bude osuđujuća.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI