Ava Karabatić napisala knjigu, uspoređuje se s Krležom i Zolom: ‘Svašta su mi nudili za seks, uzburkat ću javnost’

Dino Stanin/PIXSELL

Samo je ljudska glupost beskonačna, a Ava to ponovno potvrđuje

Ava Karabatić, starleta koja ni sama ne bi znala objasniti po čemu je točno poznata u Hrvatskoj (ali i Srbiji), napisala je knjigu. Ako je mogla Nives Celzijus koja je za to dobila i prestižnu nagradu Kiklop, Ava je očito pomislila da može i ona. I dok se Nives nije sama uzdizala u nebesa, već je njezina knjiga doista prodana u velikom broju, Ava je svoj stil pisanja usporedila s Miroslavom Krležom i velikim Émileom Zolom. Kakvu nagradu zbog toga očekuje, nije rekla, no zasigurno je očekuje.

Naime , u Zadru je predstavila svoju autobiografiju ‘Ja nomad’, a okupljenima je pročitala i neke odlomke iz knjige, najavivši da se radi o štivu koje će definitivno uzburkati domaću javnost jer je pisala o “brojnim nemoralnim ponudama” koje je u Zadru, gdje je studirala na Filozofskom fakultetu, često dobivala.

“Za seks su mi nudili svašta – od čokolade do jahte.  Imam i ja svoju cijenu kad je posao u pitanju, ali kad se radi o ljubavi, tu me ne možete kupiti. Nikad nisam pokleknula i dopustila da me drugi izmanipuliraju”, izjavila je Ava, a prenosi portal 057info.

Prepričala je i nekoliko angedota iz svojeg bogatog ljubavnog života pa ako vas to zanima, pogledajte videoprilog.Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI