‘ZLOČESTI DEČKO’ HRVATSKOG NOGOMETA OPET UDARA: Livaja i suigrač napravili kraval u svlačionici i to pred trenerom

Facebook: Marko Livaja (OFFICIAL)

Kako pišu španjolski mediji, hrvatski nogometaš, Marko Livaja zajedno sa suigračem Lemosom, napravio je kraval u svlačionici revolitran time što je još jednu utakmicu morao gledati s klupe.

Las Palmas je u 28. kolu španjolske Primere svladao Villarreal pogotkom Kevin-Princea Boatenga, ali treneru Quiqueu Setienu pobjeda je jamačno prisjela nakon utakmice. Kako pišu španjolski mediji, hrvatski nogometaš, Marko Livaja zajedno sa suigračem Lemosom, napravio je kraval u svlačionici revolitran time što je još jednu utakmicu morao gledati s klupe.

Navodno je bacio dres na pod i to pred očima trenera, a njegov suigrač Mauricio Lemos, inače jedan od najcjenjenijih igrača kanarske momčadi, razbio je šakom staklo na izlasku iz svlačionice. Na koncu je trener rekao kako će napustiti klub na kraju sezone.

Trener je zaključio kako nema više kontrolu nad osebujnim i ekscentričnim nogometašima u svojoj svlačionici, a ima ih kako se može vidjeti dosta jer su i Livaja i Boateng, a sada i Lemos očito problematični. Stoga će svoju vruću stolicu prepustiti na koncu sezone nekom tko možda može napraviti reda.

Inače, Las Palmas ne stoji toliko loše u Primeri, trenutno su jedanaesti s 35 bodova.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI