Zlatko Dalić odgovorio na Bjeličinu prozivku

hns

Nije dugo trebalo Daliću da odgovori, a dalo se iščitati kako izbornik uopće ne osjeća pritisak s Maksimira.

Nagađalo se tijekom sezone kako Dalić uopće nema kontakt s trenerom Dinama Nenadom Bjelicom. Teško je bilo uopće povjerovati u to, ali činjenica da Bjelica ne dolazi uživo gledati Dinamo, koji igra najbolji nogomet u novijoj povijesti, zabrinula je mnoge.

Na koncu, ispostavilo se kako su skeptici bili u pravu. Dalić doista nema kontakt s trenerom Dinama, kao ni njegov stožer, štoviše, Bjelica tvrdi da nikada nije ni razgovarao s njim.

“Iskreno, ja još nisam ni jednom razgovarao sa Zlatkom Dalićem. Možda je to kritika, možda nije, ali da kažem drugačije – lagao bih. Nisam razgovarao ni s njegovim pomoćnicima. Puno sam razgovarao sa slovenskim ili poljskim, ali još nikada s hrvatskim izbornikom. Jednostavno, Dalić i ja nemamo nikakvu komunikaciju. Je li to normalno ili nije, procijenite sami. Žao mi je zbog toga, izuzetno ga poštujem, kao i sve njegove dosadašnje rezultate. Od srca mu čestitam na svemu što je postigao s Hrvatskom, ali iz nekog mog kuta izostanak komunikacije s hrvatskim trenerima je i nedostatak respekta prema svima nama. Puno trenera u Hrvatskoj postiže lijepe rezultate, vjerujem da svi skupa zaslužujemo malo više respekta. I to je moja jedina zamjerka prema njemu. Ne znam je li problem u tome što nema vremena ili smatra nepotrebnim komunicirati s nama, to je njegova odluka i ja je poštujem”, rekao je Bjelica za 24sata.

Nije dugo trebalo Daliću da odgovori, a dalo se iščitati kako izbornik uopće ne osjeća pritisak s Maksimira.

“Nemam tu nikakav poseban komentar. Zna se da sve ljude poštujem i ne radim razlike, a posebno poštujem hrvatske trenere. Kolegi Bjelici doista od srca čestitam na svemu što je postigao s Dinamom”, rekao je Dalić za Novu TV.



U svakom slučaju, u Dinamu stasa nekoliko vrlo dobrih nogometaša i potencijalnih reprezentativaca, pa će Dalić kad-tad morati uspostaviti kontakt s Bjelicom.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI