ŽIVI TJEDNE I DANE SVOG ŽIVOTA: Novi Vatreni nakon debija potpisao ugovor života s Bayernom!

Screenshot: Instagram/Josip Stanišić

Mladić koji je debitirao za Hrvatsku protiv Cipra i Slovačke Josip Stanišić živi svoje najljepše snove. Naime stigla je vijest da je Josip Stanišić potpisao ugovor s Bayernom do 2025.godine.

Bavarski velikan to je objavio na svojoj službenoj stranici  navodeći kako se zapravo radi o produljenju dosadašnje ugovorne obveze koja je vrijedila do 30. lipnja 2023.

Kako to već obično biva, detalji ugovora su poslovna tajna, ali nema sumnje da je Stanišić dobio puno bolje uvjete za ovaj novi potpis i produženje ugovora.

Stanišić je u Bayernovu akademiju stigao 2017. godine iz niželigaškog kluba Fürstenfeldbruck. Tamo je Josip boravio dvije godine, od 2015. do 2017., nakon što je prethodno svoju nogometnu priču započeo u legendarnim Zehcigerima- TSV 1860 München. 

Novi ugovor za koji se Stanišić izborio uslijedile su zbog sjajnih igara u protekla dva mjeseca.

“Želim se zahvaliti klubu što je vjerovao u mene. Nastavit ću na ovom valu na kojem surfam proteklih mjeseci, osjećaj je fenomenalan i uživam u svakoj sekundi. Želim pomoći momčadi koliko god mogu i nadam se da će i moje igre dati doprinos da osvojimo što veći broj trofeja”, izjavio je Stanišić poslije potpisa ugovora s Bavarcima.

Bayernov sportski direktor Hasan Salihamidžić izrazio je zadovoljstvo što je klub osigurao da Josip još barem četiri godine ostane na Allianz Areni.

“Sretni smo jer smo uspjeli integrirati još jednog talentiranog nogometaša iz našeg kampa u prvu momčad, Josip se etablirao vrlo brzo. On je sjajan dodatak našoj momčadi, vrlo pouzdan igrač koji je snažan u duelima, siguran na lopti i može sudjelovati u napadačkom presingu. Daje sve od sebe na svakom treningu i samo treba nastaviti tako”, rekao je popularni Braco.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI