ŽELITE SE OBOGATITI NA EURU? Odigrajte da će Hrvatska osvojiti naslov – čeka vas bogatstvo!

Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Pasionirani pratitelji sportskih događaja koji vole riskirati i kladiti se – na Euru će imati prigodu i za basnoslovnu zaradu ako se dogodi iznenađenje poput onoga iz 2004. godine s Eura u Portugalu. Tada je totalni autsajder, Grčka, osvojila turnir. Vodeće svjetske kladionice izbacile su ponudu za Europsko nogometno prvenstvo 2020. godine, a najviše izgleda za naslov europskog prvaka daje se Englezima.

Na njih je koeficijent – četiri. Dakle, na uloženih sto funti dobit ćete četiristo funti. Na drugom mjestu su brončani s posljednjeg SP-a Belgijci (5.5), a treći su Francuzi (6). Zatim slijede Nizozemska (7), Španjolska (8) i Njemačka (8).

Hrvatska je tek na devetom mjestu s koeficijentom 25, a ispred svjetskih doprvaka su i Italija (10) te Portugal (16).

Najmanje izgleda za osvajanje europske krune ima Gruzija koja još mora proći i “čistilište” dodatnih kvalifikacija. Koeficijent na Gruzijce je dvije tisuće.

Najviše izgleda za osvajanje nagrade za najboljeg strijelca po kladioničarima ima engleski napadač Harry Kane. Na napadača londonskog Tottenhema koeficijent je 5. Iz njega slijede Portugalac Cristiano Ronaldo (7), Francuz Kylian Mbappe (8), Belgijac Romelu Lukaku (8) pa Francuz Antoine Griezmann (12). Od Hrvata najbolje stoje Andrej Kramarić na 25. mjestu sa koeficijentom 50, te Ivan Perišić na diobi 28. mjesta (66).



KOEFICIJENTI ZA NASLOV PRVAKA:

4 – Engleska
5.5 – Belgija
6 – Francuska
7 – Nizozemska
8 – Španjolska, Njemačka
10 – Italija
16 – Portugal
25 – HRVATSKA
66 – Ukrajina, Poljska, Švicarska
80 – Wales, danska, Rusija, Turska

Facebook Comments

Loading...
DIJELI