ŽDRIJEB POLUFINALA EUROPSKE LIGE: Manchester United protiv neugodnih Belgijanaca, jedini Hrvat ide na teško gostovanje u Lyon

Facebook

Trenutno je samo jedan veliki favorit u Europskoj ligi, ali samo imenom favorit igrom se baš i ne bi reklo, a to je Manchester United. Njih je, eto, ždrijeb pomazio...

Nakon ždrijeba četvrtfinala Lige prvaka u Nyonu u podne, održan je i ždrijeb četvrtzavršnice Europske lige sat vremena kasnije. Trenutno je samo jedan veliki favorit u Europskoj ligi, ali samo imenom favorit igrom se baš i ne bi reklo, a to je Manchester United. Njih je zapao uvijek neugodni belgijski Anderlecht, a sudeći prema partijama koje su pružili protiv Rostova i St. Etiennea, bit će to napeta utakmica.

Celta Vigo izvukla je Genk, Ajax je izvukao Schalke, a na Gerlandu će se igrati vatrena utakmica između Lyona i Bešitkaša za kojeg nastupa hrvatski nogometaš Matej Mitrović.

Parovi četvrtfinala Europske lige:

Anderlecht – Manchester United

Celta Vigo – Genk



Ajax – Schalke

Lyon – Bešiktaš

Prvi četvrtfinalni dvoboji na rasporedu su 13. travnja, uzvrati se igraju tjedan dana kasnije, 20. travnja. Ždrijeb polufinala održat će se 21. travnja, a prve utakmice nakon toga bit će odigrane 4. svibnja, a uzvrati 11. svibnja. Finalna utakmica Europske lige igrat će se 24. svibnja na travnjaku Friends Arene u Stockholmu.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI