ZAVRŠILA ČILIĆEVA PARIŠKA BAJKA: Doživio težak poraz i od bijesa psovao! ‘Hajde reci mi što da radim, u pi*ku materinu!’

Foto: Guliver Images

Marin Čilić nije se uspio plasirati u svoje četvrto Grand Slam finale. Norvežanin Casper Ruud  bio je bolji s 3:1 u setovima. Bilo je 3:6, 4:6, 2:6, 2:6. Bila je to treća pobjeda Norvežanina protiv Čilića u isto toliko susreta te je ostvario svoj  rezultat karijere i u nedjelju će se boriti za svoj prvi Grand Slam naslov protiv kralja zemlje Rafaela Nadala.

Čilić je počeo sjajno u prvom setu je pomeo rivala i s dva breaka je uzeo prvi set. No nakon toga sve se okrenulo na stranu mladog Norvežanina, Čilić se nakon gubitka drugog seta potpuno raspao, počeo je griješiti, promašivao je čiste udarce i praktički je poklonio Ruudu pobjedu. Bio je to onaj Marin koji smo također znali često gledati, posebno u zadnje vrijeme.

U jednom je trenu od nemoći počeo i psovati na terenu prema svom boksu. “Hajde, reci mi što da radim! U pi*ku materinu”, povikao je u jednom trenutku.

Čilić je u meču imao 10 aseva, šest manje od Ruuda, 66 posto prvoga servisa, 51 winner i deset više od protivnika, ali i čak 56 neprisiljenih pogrešaka, čak 35 više od Norvežanina.

 



Dvoboj će se pamiti i po bizarnom prekidu u trećem setu, kada je uslijedio upadu jedne žene, koja se zavezala za jedan od stupova mreže.Žena je nosila majicu s natpisom “Imamo još 1028 dana” i tvrdila je da je aktivistkinja protiv klimatskih promjena.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI