ZAVRŠILA BORBENA TRILOGIJA: Amerikanac slavio nakon što je Irac slomio nogu!

Izvor: Wochit/Photo By Thomas King/Sportsfile via Getty Images

Dugo očekivana, treća borba između Conora McGregora i Dustina Poiriera završila je pobjedom Amerikanca, ali nakon razočaravajućeg scenarija.

Naime, Poirier je slavio nakon što je Irac ozlijedio nogu te nije mogao nastaviti borbu.

Vidjeli smo tek jednu rundu akcije jedne od najočekivanijih borbi godine, ali mora se priznati, u njoj je dominirao pobjednik.

McGregor je agresivno krenuo te je pokušajima nogama silovito napao Poiriera. Dustin odgovara pokušajem rušenja, a čini se kako mu je to bilo samo zagrijavanje.

Sjelo je nekoliko udaraca, od kojih je posebno ozbiljan bio onaj koji je sjeo iz Dustinove kontre. Nakon toga su završili u klinču, a u nastavku su borbu preselili na tlo. Iako je Conor u početku zadao nekoliko dobrih udaraca, Poirier je krenuo silovito i izgledalo je kao da je Irac pretrpio značajnu štetu.



15-ak sekundi prije kraja Conor je s bolnom grimasom na licu sjeo na pod te se primio za nogu. Odradili su prvu rundu do kraja, ali su na odmoru između rudni, iz Conorovog kuta shvatili kako je slomio nogu. Nažalost, tu je bio kraj glavne borbe večeri na priredbi UFC 264.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI