ZAMALO IZBJEGNUTA VELIKA TRAGEDIJA U TREĆOJ HNL: Nogometaš udario glavom u nekoliko metara udaljen zid pored nogometnog terena

Screenshot/YT

Na utakmici petog kola 3. HNL jug između Neretvanca i Junaka u Opuzenu zamalo je izbjegnuta tragedija, objavile su Sportske novosti.

Domaći igrač Filip Pandža u 65. minuti utakmice petog kola (0:0), s čak 11 žutih i dva crvena kartona  nakon jednog dvoboja protiv Daoudea udario je leđima i glavom u zid koji je udaljen svega metar-dva od terena.

Odmah su se oko njega okupili igrači obje momčadi koji su s nevjericom gledali što se dogodilo i hvatali se za glavu, ali Pandža se nakon desetak minuta pridigao i zavijene glave napustio teren te otišao na hitni bolnički prijem. Kako doznaju Sportske novosti, dobio je  osam šavova, te neće imati većih posljedica.

Sve je podsjećalo na nesretni slučaj iz Zadra 2008. godine kada je Hrvoje Čustić na utakmici prve lige između Zadra i Cibalije također nakon duela udario glavom u zid i preminuo od posljedica tog udarca u 24 godini. Iako je Pandžin udarac u zid izgledao uistinu strašno, ovaj put, srećom, nije bilo tragičnog ishoda.

https://www.instagram.com/p/CiqX7IWjU6b/?utm_source=ig_web_copy_link



 

Pandža se ovog ljeta priključio Neretvancu u koji je došao iz mostarskog Zrinjskog, ali  nikako nema sreće jer mu je ovo već drugi put da je s utakmice otišao na hitni prijem.

U prošlom kolu je Neretvanac gostovao kod Posedarja, a on je u 37. minuti zadobio posjekotinu ispod jagodične kosti te je i tada prebačen na hitni prijem, pišu Sportske novosti.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI