ZAGREBAČKI KOŠARKAŠI ZA VUKOVAR: Humanitarnom akcijom pomažu djeci leptirićima

Foto: Pixabay/Ilustracija

KK Dinamo odlučio je prihod od prodaje ulaznica utakmice s KK Boscom donirati udruzi Vukovarskim leptirićima koja se brine o djeci s posebnim potrebama. Utakmica će se održati u nedjelju u 17 sati u KC Dražen Petrović.

“Cijela ideja došla je od naših vukovarskih Boysa koji godinama paze na ovu Udrugu i koja nas je upozorila na tešku situaciju u kojoj su se našli obzirom da im uskoro završava projekt financiranja koje im jamči njihovo djelovanje i pomoć najmlađima. Nismo mogli ostati imuni na taj poziv i odlučili smo se za ovakvu akciju. Svjesni smo situacije u kojoj se nalaze i da će im svaka donacija biti vrlo važna, ali ono što smo htjeli još jest da ovakvom gestom ukažemo na situaciju u kojoj se nalaze i da senzibiliramo ne samo košarkašku već i širu javnost u želji da im se pomogne. Pozivamo sve da dođu na utakmicu u nedjelju i kupnjom karte pomognu Vukovarskim leptirićima”, izjavio je predsjednik KK Dinama Marijan Pojatina.

Uoči utakmice Bad Blue Boysi iz Vukovara su posjetili Vukovarske leptiriće te im podijelili prigodne majice i poslali jasnu poruku da nisu sami. Uz to snimili su i prigodni video u kojem su na kraju sami mališani poručili: “U nedjelju igrajte za nas”.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI