ZA HLADNOKRVNO UBOJSTVO DENISA TOTA DOBILI SAMO 18 GODINA ZATVORA! Objavljena presuda Kaznenog suda u Skopju koji je makedonski trojac proglasio krivim za ubojstvo hrvatskog rukometaša

Foto: screenshotInstagram

Kazneni sud u Skopju proglasio je krivim trojac kojeg se sumnjičilo za smrt hrvatskog rukometaša Denisa Tota. Anđelo Gjorgievski (28) osuđen je na 18 godina zatvora kao i drugooptužena Klementina Lefkovska (19), a trećeoptuženi Andrej Kostovski (19) osuđen je na 16 godina zatvora, prenosi 360stepeni.mk.

Osim zatvorske kazne, sud je također izrekao odštetu za obitelj ubijenog rukometaša, i to u iznosu od devet milijuna makedonskih denara za roditelje, tj. oko 1.100.000 kuna te osam milijuna denara, odnosno oko 980.000 kuna za brata Denisa Tota.

Sudac je pojasnio presudu te kazao kako su Angelo i Clementina imali veći doprinos u počinjenu djela, a sve stranke imaju pravo žalbe Višem prizivnom sudu u Skopju.

Podsjetimo, Denis Tot je nasmrt pretučen 7. travnja ispred diskoteke Privilege, a troje optuženih do presude se nalazilo u pritvoru.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI