VULIN TRAŽI POPIS DOPUŠTENIH NAVIJAČKIH PJESAMA: Nož, žica, Srebrenica ne može. Vučiću p**eru može

Screenshot / Youtube

Utakmica Partizana i Novog Pazara trebala je biti najobičnija ligaška utakmica, ali nakon pobjede beogradskog kluba 4:1, priča se o svemu samo ne o nogometu.

Partizan je gostovao u Novom Pazaru, a utakmica je prekinuta zbog navijačkih ispada.

Utakmica je prekidana u dva navrata, prvo jer su domaći navijači skandirali ratnom zločincu Naseru Oriću, a zatim su Grobari pjevali Ratku Mladiću što je uznemirilo domaćine.

Sada se o cijeloj situaciji oglasio i srpski ministar policije Aleksandar Vulin.

“Kada navijači Novog Pazara viču “Vučiću pederu”, to nije razlog za prekidanje utakmice, baš kao što skandiranje “Kosovo je pored Srbije” ili “Alija, Alija mi smo tvoja armija” također nisu razlog za prekidanje utakmice. Skandiranje navijača Partizana “Nož, žica, Srebrenica” je po mom dubokom uvjerenju dovoljan razlog da se susret prekine, ali zašto skandiranje “Žuta kuća” nije dovoljan razlog za prekid? Zašto je skandiranje Ratku Mladiću dovoljan razlog za prekid nogometne utakmice, a isto takvo vikanje Naseru Oriću nije?”, zapitao se Vulin pa zaključio:



“Organizatori Super lige moraju odrediti jasna pravila koja važe za sve te koja ne dozvoljavaju donošenje odluka pod pritiskom. Zato ću pozvati na sastanak direktora natjecanja da se ovo pitanje što prije riješi. Pravila moraju biti ili ista za sve ili to nisu pravila!”

Facebook Comments

Loading...
DIJELI