VUČIĆ OTKRIO ZA KOGA SU HRVATSKI HULIGANI RADILI NEREDE U SRBIJI: Za sve je kriv jedan čovjek iz sjene

screenshot

Predsjednik Srbije, Aleksandar Vučić u emisiji na TV Pink izjavio je kako je dovođenje hrvatskih huligana na utakmicu Partizana i Crvene zvezde pretprošle godine organizirao odbjegli srpski kriminalac Filip Korać, prenosi Oslobođenje.

Za spomenutom je osobom krajem prošlog tjedna raspisana međunarodna tjeralica, a osumnjičen je i za ubojstvo.

“Oni koji su se skinuli goli, a neki su već i ubijeni, ta banda mafijaša i narkodilera došla je zavoditi red po nalogu Koraća, za kojeg ovi znaju da nije kriv. Zašto je dovodio te ljude? Da postavi svoju mrežu narkodilera. Zašto bi to itko radio kad je pošten”, rekao je Vučić o sudionicima nereda u kojima je bilo i Hrvata.

Krajem prošle godine Blic je pisao o pripadniku beogradskog podzemlja koji je platio Hrvatima da započnu tučnjavu na derbiju, ali da je s tribine pobjegao kada je vidio da njegova ekipa neće dobro proći. Šestorica uhićenih Hrvata njemu su, navodno prema tvrdnjama srpskih medija, služili kao osiguranje.

U prosincu 2017. ministar Nebojša Stafenović nije želio odgovoriti na pitanje je li riječ o Filipu Koraću, ali je potvrdio da postoje sumnje i da se čeka više informacija, ali Vučić je u ponedjeljak to potvrdio.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI