VRSALJKO JE DEFINITIVNO PRELOMIO: Odbio drastično smanjenje plaće, uskoro postaje pirejski junak!

Foto: Damir Krajac/Cropix

Hrvatski repreznetativac Šime Vrsaljko po svemu sudeći napustiti će Atletico Madrid i uskoro bi svoju karijeru trebao nastaviti u grčkom velikanu Olympiacosu. 

U Pireju će potpisati na dvije godine s opcijom produženja za još jednu sezonu. Sve bi trebalo biti ovjekovječeno nakon 30.lipnja kad Šimi istječe ugovor s Atleticom.

Grčki portal Sport24 piše:

“Atletico je dao prijedlog Vrsaljku da produži suradnju na još dvije godine. No, plaća bi mu bila smanjena za 50% i ne bi imao ulogu startera. Stoga je odlučio okrenuti stranicu svoje karijere”. Pa još dodaju:

Vrsaljko ima golemu želju nametnuti se u reprezentaciji i zaigrati na Mundijalu u Kataru, zato je tražio klub u kojem će biti prva opcija na desnom braniču. Dugo su ga pratile ozljede, pa i zadnja sezona u Španjolskoj bila je isprekidana. Pravi Vrsaljko bio bi pojačanje za Vatrene, no čeka ga ozbiljan posao, a morat će imati i sreće da napokon bude zdrav i uhvati kontinuitet. Olympiacos bi mogao biti dobar klub za njega, pa zaključuju:



“S Colchonerosima je nastupio ukupno 100 puta u svim natjecanjima, uz upis od tri pogotka i deset asistencija, dok je prošle sezone nastupio 29 puta u svim natjecanjima i postigao jedan gol. Pod vodstvom Chola Simeonea slavio je osvajanje prvenstva i Europske lige…”, prenose Sportske novosti.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI