VLAŠIĆ PRED NOVIM IZAZOVOM? Uz Torino želi ga i talijanski velikan,londonski dani su odbojani!

Foto: Duje Klaric/Cropix

Pred Nikolom Vlašićem je čini  se novi odlazak s Otoka gdje se po drugi put nakon Evertona nije usrećio. Broji po svemu sudeći zadnje dane u West Hamu. obro je poznato da 24-godišnji bivši igrač Hajduka te hrvatski reprezentativac nije u planovima trenera londonske momčadi Davida Moyesa i za Niksija bi bilo najbolje da nađe novi klub jer bi mogao postati upitan odlazak u Katar s reprezentacijom odnosno da ga izbornik Dalić izostavi s popisa putnika.

O tome se piše praktički cijeli ljetni prijelazni rok, a sada su se uz Torino pojavila još dva kluba. Londonski klub ga je čini se spreman poslati na posudbu s opcijom otkupa ugovora.

U eventualni transfer se uključila i Valencia, tako tvrdi Nicolò Schira. Prema njegovim informacijama, rado bi ga doveli na posudbu i tako mu vjerojatno pružili minutažu. Drugi pak talijanski kolega novinar Di Marzio tvrdi da je u priči i Milan, aktualni prvak Italije.



Vlašić je 2017. otišao u Everton s Poljuda. Nakon toga je postao najbolji igrač ruske lige u dresu CSKA-a Moskve i zaradio novi veliki transfer u Englesku. Prema Transfermarktu vrijedi 22 milijuna eura.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI