(VIDEO)KAD VRATAR ZAREDA GREŠKAMA: Lovre Kalinić primio pet golova u dvoboju protiv Genka

Facebook

Kalinić je zaista kod golova nesvakidašnje loše reagirao... Krivac je za gol iz slobodnog udarca, a potom je slabo izašao na jedno nabacivanje, istrčavao je u prazno, dovodio je do očaja navijače svog kluba. Strijelci za Kalinićevu momčad bili su Kalu i Perbet (27, 68), a za Genk zabili su Malinovsky (21), Colley (33), Samata (41, 72) i Uronen (45).

https://www.youtube.com/watch?v=WOJKEo4cNDg

http://www.dailymotion.com/video/x5ed2ig_sport

http://www.dailymotion.com/video/x5ed2i8_ruslan-malinovsky-goal-hd-gent-0-1-genk-09-03-2017_sportHrvatski vratar Lovre Kalinić koji brani za belgijski Gent primio je čak pet golova u prvoj utakmici osmine finala Europske lige, njegov klub je igrao protiv Genka i na svom terenu poražen je čak s 2-5. Kalinić je zaista kod golova nesvakidašnje loše reagirao…
Krivac je za gol iz slobodnog udarca, a potom je slabo izašao na jedno nabacivanje, istrčavao je u prazno, dovodio je do očaja navijače svog kluba. Strijelci za Kalinićevu momčad bili su Kalu i Perbet (27, 68), a za Genk zabili su Malinovsky (21), Colley (33), Samata (41, 72) i Uronen (45).
Sjajnu utakmicu odigrali su Lyon i Roma, na koncu je Lyon pobijedio s 4-2. Lyon je vodio 1-0, Roma je okrenula rezultat i povela 2-1, da bi domaćin u drugom dijelu zabio tri gola za pobjedu 4-2. Lyon je poveo u osmoj minuti golom Mouctara Diakhabyja, međutim Roma je do kraja poluvremena okrenula rezultat golovima Mohameda Salaha (20) i Federiza Fazia (33). Domaćin je u 47. minuti izjednačio lijepim golom Corentina Tolissoa, u 74. minuti je Nabil Feklir ispremješao gostujuću obranu i potom lijepim udarcem svladao Alissona Beckera, a sjajnu predstavu ‘lavova’ zaokružio je Lacazette golom za 4-2 u 90. minuti.
Schalke i Borussia Moenchengladbach su odigrali 1-1. Gosti su poveli u 15. minuti preko Jonasa Hofmanna, a izjednačio je Guido Burgstaller u 25. minuti. Olympiakos i Besiktas su igrali 1-1, za Olympiakos je zabio Cambiasso (36), Aboubakar je postigao gol za tursku momčad (53).
Celta Vigo je na svom travnjaku pobijedila Krasnodar 2-1. Španjolci su poveli u 50. minuti lijepim golom Daniela Wassa, no radost domaćina kratko je trajala. Već u šest minuta kasnije izjednačio je Claesson. Pobjedu domaćinu donio je Beauveu u 89. minuti.
Manchester United je igrao 1-1 u gostima kod Rostova. United je poveo u 35. minuti golom Henrika Mhitarjana kojem je sjajno asistirao Zlatan Ibrahimović. Domaćin je uspio izjednačiti u 53. minuti, a pogodak je postigao Aleksandr Buharov.
Kopenhagen je na stadionu Parken pobijedio Ajax 2-1, dočim je Anderlecht pobijedio Aopel u Nikoziji s 1-0.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI