(VIDEO) Zubac sjajan u porazu Lakersa: Pogledajte kako je mladi hrvatski centar lupio blokadu gorostasnom Francuzu

Mladi centar Ivica Zubac odigrao je najbolju utakmicu ove sezone u porazu svojih Lakersa kod San Antonija 134:94.

Hrvatski košarkaši ostvarili su dobar učinak u sinoćnjim NBA utakmicama, iako su njihove momčadi poražene. Mladi centar Ivica Zubac odigrao je najbolju utakmicu ove sezone u porazu svojih Lakersa kod San Antonija 134:94. Zubac je na parketu proveo 14 minuta i za to vrijeme skupio je osam poena, četiri skoka, jednu asistenciju, dvije ukradene lopte i jednu blokadu.

Ta jedna blokada bila je zaista spektakularna jer ju je Zubac izveo nad 211 centimetara visokim Francuzom Skalom Labissiereom.


Ivica Zubac 8 Points Full Highlights (1-12-2017) by videosansebastian

Kod Lakersa je najbolji bio Randle s 22 poena, a jednak učinak imao je i Pau Gasol uz još devet skokova. Spurse je predvodio Leonard sa 31 košem.

Pelicansi su u New Yorku sa 104:95 pobijedili Brooklyn Netse, hrvatskog košarkaša, Bojana Bogdanovića koji je zabio deset koševa i upisao tri skoka te dvije asistencije i jednu ukradenu loptu u 25 minuta igre.



Kod gostiju najučinkovitiji je bio Tyreke Evans koji je utakmicu završio sa 29 pogodaka. Terrance Jones je dodao 24 koša uz 12 skokova.

Brooklyn, kojem je ovo osmi uzastopni poraz, predvodio je Brook Lopez sa 20 pogodaka, dok je Sean Kilpatrick zabio 18.

Phoenix i Dallas su igrali sinoć u Mexico Cityju u sklopu godišnjih globalnih utakmica, a slavio je Dallas sa 113:108. Dragan Bender je odigrao osam minuta te zabio pet koševa uz jedan skok i jedan blok.

Deron Williams je bio najbolji strijelac sa 23 pogotka kod Dallasa, a pridonjeli su i Harrison Barnes sa 22 i Dirk Nowitzki sa 18 pogodaka. Kod Sunsa, najučinkovitiji je bio Devon Booker sa 39 poena.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI