(VIDEO) ‘VIŠE NEMA DVOJBI, ON JE ROOKIE GODINE’: Čudesni Šarić poderao veliki niz Bostona i oduševljavao potezima

Facebook: Philadelphia 76ers (Official)

U 32 minute koliko je proveo na parketu Šarić je ubacio 23 koša, ugrabi je šest skokova, podijelio četiri asistencije i dva puta je ukrao loptu.

Philadelphija je čak 11 puta u nizu poražena od Bostona, ali prošle večeri Dario Šarić im je stao na put. Hrvatski košarkaš odigrao je maestralnu utakmicu u pobjedi svojeg Sixersa protiv Celticsa, slavili su sa 105:99, a Šiši je bio čovjek odluke.

U 32 minute koliko je proveo na parketu Šarić je ubacio 23 koša, ugrabi je šest skokova, podijelio četiri asistencije i dva puta je ukrao loptu. Uz njega dobar je bio i Covington koji je ubacio 16 koševa. Šarić je odigrao fantastično u posljednjoj dionici utakmice kada je pogađao ključne koševe. Dvije i pol minute prije kraja zabio je za 96:93, a minutu kasnije podigao je na 100:95. Spomenimo kako je šutirao 8/16 za dva poena, 2/4 za tri i 1/1 slobodnih bacanja.

Spomenimo kako je kod Bostona najbolji bio Al Horford koji je ubacio 27 koševa, ugrabio osam skokova i asistirao šest puta. No, vrijedi spomenuti kako su igrali bez najjačeg igrača Isaiaha Thomasa

https://www.youtube.com/watch?v=TaiUIfmI_4M

Šarić je usput stigao oduševiti lijepim potezom kao što je ovo dodavanje bez gledanja, što je i ranije znao prodavati protivnicima.



Na koncu, navijači su se složili kako bi Šarić sasvim sigurno trebao postati novakom godine, a ako ju osvoji bio bi tek drugi Europljanin kojemu je to uspjelo nakon Paua Gasola.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI