(VIDEO) VELIKI POVRATAK ‘SUPER SAMOANCA’: Pogledajte kako je Mark Hunt nokautirao i umirovio nasljednika!

screenshot

Hunt je dominirao kroz cijeli meč i čak i da je završilo bez prekida borbe, suci bi presudili u korist 'Super Samoanca'.

U noći sa subote na nedjelju održan je UFC Fight Night u Aucklandu, a u glavnoj borbi večeri u kavez je ušao legendarni ‘Super Samoanac’ Mark Hunt i stao je nasuprot svojeg, takozvanog, nasljednika, Derricka Lewisa. Lewis slovi za jednog od najboljih udarača današnjice u teškoj kategoriji, a Mark Hunt za jednog od najboljih u povijesti.

‘Super Samoanac’ je slavio tehničkim nokautom minutu i deset sekundi prije isteka četvrte runde i u 44. godini života oduševio sve prisutne. No, potom se dogodilo nešto neočekivano. Naime, ne samo da je Hunt nokautirao Lewisa, već ga je poslao u ropotarnicu povijesti. Da, 33-godišnji Lewis, borac u naponu snage i čovjek od kojeg se očekivalo da će ‘drmati’ teškom kategorijom još godinama, odlučio se oprostiti od svijeta borba.

Hunt je dominirao kroz cijeli meč i čak i da je završilo bez prekida borbe, suci bi presudili u korist ‘Super Samoanca’. Ipak, sudac nije imao previše izbora, Hunt je zadihanog i umornog Lewisa zasuo udarcima u četvrtoj rundi, a kada mu je gard počeo padati, odnosno, kada je počeo s neaktivnom obranom, sudac Goddard odlučio je zaustaviti borbu.

Lewis, poznatiji kao ‘Crna zvijer’, odlučio je da će mu meč s Huntom biti posljednji, a Hunt je ponovo nagovijestio kako njegovo vrijeme još nije gotovo, ipak rušio je čovjeka koji je do tada imao šest uzastopnih pobjeda.



https://www.youtube.com/watch?v=4J0eie20X0I

https://www.youtube.com/watch?v=iqZgsssExxQ

Facebook Comments

Loading...
DIJELI