(VIDEO) UZAVRELE STRASTI NA AUSTRALIAN OPENU: Wawrinka se žestoko svađao s Tsongom i gađao ga lopticom

Nakon što je osvojio prvi set Švicarac je počeo raspravljati s Tsongom u trenucima predaha kada su sjedili svatko na svojoj kućici. "Što me gledaš? Zašto me stalno gledaš? Daj se malo opusti čovječe, ovo je teniski meč", govorio je Wawrinka Tsongi na francuskom.

U prvome kolu Australian Opena, Švicarski tenisač Stan Wawrinka šokirao je gledatelje kada je napucao Martina Kližana u međunožje, no, Stanislas je ipak malo pretjerao u današnjem četvrtfinalnom ogledu protiv Francuza Jo-Wilfrieda Tsonge.

Nakon što je osvojio prvi set Švicarac je počeo raspravljati s Tsongom u trenucima predaha kada su sjedili svatko na svojoj kućici. “Što me gledaš? Zašto me stalno gledaš? Daj se malo opusti čovječe, ovo je teniski meč”, govorio je Wawrinka Tsongi na francuskom. Tsongi je bilo neugodno pa se nije upuštao u raspravu sa Švicarcem.

 

No, u drugom setu Tsonga je slulčajno pogodio Wawrinku servisom, a ovaj mu je nešto kasnije uzvratio istom mjerom pogodivši ga snažnim forhendom.

Wawrinka je na kraju ipak slavio sa 7:6, 6:4, 6:4 i u polufinalu će igrati protiv sunarodnjaka Rogera Federera. Federer je za polufinale igrao protiv Miše Zvereva kojeg je tukao u tri seta, 6:1, 7:5, 6:2.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI