(VIDEO) Ukrajinci se zagrijavaju uz stihove Thompsona, a položili su i vijenac na spomenik poginulih BBB-ovaca

Tako se moglo vidjeti kako ukrajinski i hrvatski navijači zajedno pjevaju pjesmu Marka Perkovića Thompsona, 'Lijepa li si', a raspoloženi gostujući navijači grlili su u ljubili sve oko sebe.

Hrvatska i Ukrajina igraju u petak, to jest danas, u 20 i 45 kvalifikacijsku utakmicu za SP u Rusiji, a navijači su počeli sa zagrijavanjem satima uoči početka velikog derbija skupina. Čitav se dan ukrajinski navijači naslikavaju i ispijaju pića po kafićima i restoranima u Zagrebu, a odlično se slažu s hrvatskim navijačima.

Tako se moglo vidjeti kako ukrajinski i hrvatski navijači zajedno pjevaju pjesmu Marka Perkovića Thompsona, ‘Lijepa li si’, a raspoloženi gostujući navijači grlili su u ljubili sve oko sebe. Nadamo se samo kako nisu pretjerali u alkoholu jer, ako je vjerovati snagama sigurnosti, neće moći u takvom stanju na stadion.

Valja spomenuti kako se na društvenim mrežama pojavila i fotografija koja svjedoči plemenitoj gesti ukrajinskih navijača. Naime, položili su vijenac na spomenik BBB-ovcima stradalim u Domovinskom ratu.

17457761_10209123862275220_4389701675263512183_n



Facebook Comments

Loading...
DIJELI