(VIDEO) UFC NASTAVIO PONIŽAVATI MIOČIĆA: Ponovo bezobrazno potkopali svog najboljeg teškaša ikad

screenshot

Stvarno nemaju srama...

Službeni UFC je na svom You Tube kanalu objavio UFC Fight Motion, video-kompilacija usporenih snimki najboljih udaraca s 220 eventa, koji se održavao u Bostonu i nakon kojeg je Stipe Miočić postao najbolji teškaš ikad.

Fight Motion ovog je puta prikazao udarce koji su uništili Abdula Razaka Alhassana, Roba Fonta i Calvina Kattara, a najviše vremena posvećeno je dvjema glavnim borbama s eventa, onoj za naslov prvaka između Daniela Cormiera i švicarske senzacije Volkana Oezdemira, kao i Stipe Miočića i Francisa Ngannoua.

Čovjek bi pomislio da će Stipe biti zvijezda tog videa a najvećom minutažom, ali to nije tako. UFC je još jednom, tako, svoj najjačeg teškaša gurnuo u stranu. Jedinog čovjeka koji je tri puta obranio pojas u teškaškoj kategoriji oni su ponovo pokušali zasjeniti.

Kod svakog drugog pobjednika glavne borbe, UFC redovito baš njemu posvećuje najviše pažnje, ali čini se da se nikako ne mogu pomiriti da je to sada Stipe. Puno više pažnje posvetili su svom ljubljenom Kameruncu od kojeg su napravili lažnu zvijezdu i u kojeg su uložili što god su mogli.

Stipe im je svima pokazao da snažan udarac nije dovoljan za borbu s njim, te je  Francisa školovao o borbi u kavezu. S obzirom da se video vrti oko najboljih udaraca u “slow motionu” Stipe je zaista trebao biti najzastupljeniji, pa čovjek je Ngannoua pogodio nevjerojatnih 200 puta iz 244 pokušaja. Da stvar bude još gora, u četvrtoj rundi Kamerunac nije uputio niti jedan udarac, dok je Miočić njega pogodio 82 puta…



Čini se da to nije dovoljno za UFC koji Stipu nikako ne može prihvatiti kao apsolutnog prvaka, srećom, Hrvata više nije briga, on zna da je “najopakiji čovjek na svijetu”.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI