VIDEO: U spektaklu na Santiago Brernebeu novi trofej za Real Madrid

Na klupi Reala ostao je Luka Modrić, a Mateo Kovačić zbog ozljede lijeve nogone nije bio u sastavu španjolskog prvaka

Europski nogometni prvak Real Madrid pobijedio je sa 2-1 talijansku Fiorentinu u prijateljskoj utakmici igranoj na madridskom Santiago Bernabeu i tako osvojio tradicionalni Trofej Bernabeu kojim svake godine otvara sezonu.

Kako pišu Sportke novosti, Fiorentina je povela u 4. minuti pogotkom veznog igrača Jordana Veretouta, a u 7. minuti je izjednačio napadač Borja Majoral nakon asistencije Cristiana Ronalda. Portugalski 32-godišnji napadač donio je pobjedu Real Madridu u 33. minuti kada je s lijeve strane odapeo udarac pa atraktivno pogodio suprotni gornji kut vratara Fiorentine.

Za Fiorentinu je prvih 45 minuta odigrao hrvatski reprezentativni vezni igrač Milan Badelj, a onda je trener Stefano Pioli promijenio gotovo kompletnu postavu, dok je na klupi Real Madrida ostao hrvatski kapetan Luka Modrić. Vezni Mateo Kovačić zbog ozljede lijeve nogone nije bio u sastavu španjolskog prvaka.

Trofej Bernabeu igra se u čast nekadašnjeg predsjednika madridskog kluba Santiaga Bernabeua koji je bio na čelu Real Madrida od 1943. do 1978. godine.

Za Real Madrid su u prvoj postavi zaigrali Cristiano Ronaldo te kapetan i branič Sergio Ramos koji zbog skupljenih kartona nemaju pravo nastupa u nedjelju protiv Valencije, u drugom kolu španjolskog prvenstva.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI